Skip to main content

Waarom plaatst De Witte Technics Panasonic toestellen?

Panasonic loopt voorop in verwarmen en koelen.

Met meer dan 50 jaar ervaring en een afzetmarkt in meer dan 120 landen is Panasonic een marktleider in de bedrijfstak verwarming en koeling.

 De wens tot uitblinken heeft Panasonic  gemaakt tot internationale marktleider in verwarming en kant-en-klare airconditioning voor woningen, middelgrote gebouwen zoals kantoren en restaurants, en grootschalige gebouwen. De producten bieden maximale effectiviteit, voldoen aan de strengste milieustandaarden en aan de meest vooruitstrevende bouwvoorschriften van deze tijd. Bij Panasonic weten ze dat het installeren van verwarmings- en koelsystemen een grote verantwoordelijkheid met zich mee brengt. Daarom bieden ze u de beste oplossingen op het gebied van verwarming en koeling. Om de reputatie van het bedrijf wereldwijd in stand te houden, streeft Panasonic naar het leveren van de hoogste kwaliteit met de laagst mogelijke impact op het milieu.

100% Panasonic.
Het DNA van Japans vakmanschap.

Bij Panasonic zijn ze van mening dat de beste airconditioner er eentje is die stil en effectief werkt op de achtergrond terwijl deze de impact op het milieu minimaliseert.

Mensen die de Panasonic-producten gebruiken, kunnen zich verheugen op vele jaren prestaties van hoge kwaliteit. Zonder noodzaak van een constant onderhoud.

Panasonic kiest resoluut voor het R32 koudemiddel.

Dit koelmiddel is 100% zuiver, waardoor het gemakkelijker te recyclen en opnieuw te gebruiken is. R32 heeft 75% minder invloed op de globale opwarming en geen enkele invloed op de ozonlaag.

Panasonic R2 Rotary compressor.

Technologische verbeteringen, hoogwaardige materialen en een simpel maar goed design zorgen ervoor de Rotary R2 compressoren betrouwbaar, efficiënt en stil zijn. De R2 compressor levert kwaliteit, comfort en rust in huizen over de gehele wereld.

Het Nanoe™ X-systeem.

Panasonic, geeft om de luchtkwaliteit binnenshuis. Het Nanoe™ X-systeem remt de ontwikkeling van bepaalde virussen en bacteriën en ontgeurt. Maar deze technologie doet nog meer.

Onafhandelijke testresultaten bevestigen een remmend effect op het nieuwe coronavirus (SARS-CoV-2) door de airconditioning met Nanoe™ van Panasonic.

Internet Control

Internet Control is een systeem dat een gebruiksvriendelijke afstandsbediening van de airco of warmtepomp biedt. En van overal met behulp van een eenvoudige Android– of iOS smartphone, tablet of pc via internet te bedienen is.

Je airco of warmtepomp laten
installeren door De Witte Technics?

VRAAG GRATIS EN VRIJBLIJVEND EEN OFFERTE AAN