Monosplit airco voor appartement in Merelbeke

Een klant woonde pas op een mooi nieuwbouwappartement maar stelde vast dat hij het in de zomer te warm kreeg in de leefruimte. Dit losten we op door de buiten-unit op het terras te plaatsen. De klant was zodanig overtuigd dat hij enkele maanden later een tweede toestel liet plaatsen voor zijn slaapkamer.

  • 1 binnen-unit wordt op 1 buiten-unit aangesloten
  • Verwarmt en koelt de leefruimte
  • Eenvoudige plaatsing

Ik woon in een nieuw appartement met een groot zuidergericht terras. Bij de eerste warme dagen heb ik contact opgenomen met Patrick Peters, de zaakvoerder van De Witte Technics. Wij besloten samen om in mijn living een Panasonic airco te installeren.

Dat is onze beste aankoop die we konden doen want zonder airco hadden we 28 tot 29 graden op die hete dagen. 2 werknemers hebben op een professionele manier een binnen en een buitenunit geplaatst. Je hoort bijna geen zuchtje geluid en we hebben de temperatuur naar keuze ingesteld op 23 graden. We kunnen nu koelen maar er ook mee verwarmen wanneer onze cv het niet doet. Alles is tot in de perfectie geplaatst en opgekuist op 3 uur tijd. De 2 units vallen door de mooie vormgeving helemaal niet op in onze living en op het terras. De afstandsbediening is zeer eenvoudig te bedienen. Laat de hete zomers nu maar komen.

We zijn zodanig tevreden dat we ondertussen al een 2de toestel hebben laten installeren in onze slaapkamer. Met veel dank aan De Witte Technics en de Panasonic aircotoestellen. Ook een speciaal woord van dank aan de werknemers voor hun perfecte afwerking en uitleg. 10 op 10 voor deze firma, ons vertrouwen waard.

Jean Pierre

Je airco of warmtepomp laten
installeren door De Witte Technics?

VRAAG GRATIS EN VRIJBLIJVEND EEN OFFERTE AAN